MAN

Effektiv hudvård för män

MEN serien erbjuder effektiva lösningar för välvårdad, hälsosam och motståndskraftig hy hos män.

Högkvalitativa kombinationer av aktiva ingredienser har blandats perfekt i våra forskningslaboratorier för att tillgodose de särskilda behoven hos manlig hud:


Men’s SuperMoist är en kraftfull aktiv ingrediens med långvarig fuktgivande effekt, utvecklad speciellt för manlig hud. Denna fuktbooster reducerar omedelbart fina linjer, orsakade av torr hud. Den innehåller hyaluronsyra, som har en intensivt fuktgivande effekt som håller hela dagen.


Men’s UltraCalm är ett första hjälpkomplex för irriterad hud, särskilt efter rakning. Lugnar huden med en vårdande kombination av utvalda växtextrakt som förbättrar
hudens motståndskraft.


Specimen är en naturlig anti-age behandling med baobabextrakt. Reducerar märkbart fina linjer och rynkor. Främjar snabb och effektiv absorption av produkten och den omedelbara effektiviteten av de aktiva ingredienserna.


Men’s Eye Perfecting Complex är ett kraftfullt 4-i-1 aktivt ingredienskomplex. Detta multiaktiva koncentrat minskar omedelbart mörka ringar under ögonen och reducerar synbart fina linjer och rynkor. Appliceras regelbundet, och resulterar i stora synliga förbättringar på bara sju dagar.


Huden absorberar produkterna i MEN sortimentet omedelbart, vilket gör att de kan utveckla sina kraftfulla effekter djupt ner i huden. Exklusiva och behagliga produkter med resultat som du både kan se och känna.

Behandla mäns hy

Börja med en effektiv RENGÖRINGSRUTIN


På morgonen och/eller på kvällen är det viktigt med en

omfattande rengöringsrutin.

Purifying Wash + Shave

är en praktisk rengörings- och rakgel för män. I kombination med varmt vatten ger den ett lyxigt, krämigt skum som passar
perfekt för noggrann rengöring och/eller rakning.

SERUM

Calming Hydro Gel kombinerar fördelarna med en lätt, återfuktande hudkräm med den lugnande effekten av en aftershave-gel. Den intensivt
återfuktande formulan absorberas snabbt in i huden, vilket gör att den känns
behaglig och fräsch.

ÖGONVÅRD

Den uppfriskande Energizing Eye Roll-On angriper omedelbart trötthetstecken. Den svalkande massagekulan applicerar en kraftfull formula direkt på huden. I denna process, blir ögonområdet mjukt masserat, och svullnader reduceras. Med tiden, förbättras hudens elasticitet och spänst, rynkor reduceras.

CREME

24/7 Skin Energizer är en anti-age hudvårdskräm för mogen manshud. Den absorberas snabbt av huden, ger maximal fukt, verkar för att förebygga linjer och rynkor, och ger skydd mot skadlig miljöpåverkningar - för yngre, fräschare och mer vitaliserad hud.

PEELING

2 gånger/vecka efter Steg 1


Intensiv Face Scrub från DEMANDING SKIN serien är en vattenlöslig krämpeeling med malda, speciellt mjuka persikokärnor. Macadamiaolja av hög kvalitet ger huden extra vård och gör den smidig. Hudens cirkulation blir märkbart stimulerad beroende på peelingintensitet och varaktighet. Huden får en rosig nyans. Hudens naturliga metabolism stimuleras och absorbtionen av hudvårdens aktiva substanser optimeras.

MASK

2 gånger/vecka efter Steg 1 eller efter peeling


Intense Clearing Mask innehåller Equal Refining Complex och kaolin är den perfekta djuprengörande masken för oljig hud med vidgade porer. Den lugnar irritationer och förhindrar hudfläckar, vilket synligt förbättrar hudens struktur. Aloe vera och bisabolol har också en lindrande effekt och förebygger inflammation. Applicera 1-2 gånger i veckan på ren hud, undvik ögonområdet, låt verka i upp till 20 minuter och skölj av noggrant.


Har du torr hy kan du istället använda någon av våra masker från DEMANDING SKIN eller MATURE SKIN.


KOMPLEMENT FÖR BÄSTA EFFEKT!

Innan applicering av serum


Om du vill unna dig en extra fin effekt kan du applicera vår ampullMOISTURE från vårt AMPOULE sortiment.


Medan långkedjad hyaluronsyra bildar en skyddande hinna på epidermis, verkar kortkedjad hyaluronsyra på en djupare nivå. De stora mängder av fukt som kapslas in i huden leder till en genuint lyftande effekt: huden slätas ut inifrån och ut.

Använd JANSSEN COSMETICS ampullöppnare eller alternativt en servett och bryt upp ampullhalsen genom att trycka på den markerade färgade ringen. Häll innehållet i ampullen i handflatan och sprid den på den rengjorda huden på ansikte, hals och dekolletage. Massera in försiktigt. Använd HELA inehållet i ampullen. Endast för utvärtes bruk. 

FINAL TOUCH


Long Lasting Deodorant har en långvarig mild och kryddig doft. Samtidigt är vårt Deodorant Stick mycket skonsam mot huden eftersom formulan utvecklades utan alkohol. Till skillnad från andra deodoranter som bara täcker upp en lukt med en annan, eliminerar Long Lasting Deodorant
faktiskt kroppsdoft genom att förhindra tillväxten av bakterier som är orsaken
till kroppens dofter.