ANTI AGE 25+

Effektiv hudvård för krävande hy 25+

DEMANDING SKIN serien skyddar och vårdar den mer krävande huden efter 25 års ålder intensivt. Varje vårdprodukt i serien kännetecknas av dess balanserade lipider och fukthalt, och därmed stöttar de den naturliga hudens funktion. De aktiva substanserna tränger djupt in i huden, fyller på med fukt och stabiliserar med sin skyddande funktion. Förtidigt hudåldrande bekämpas och det omedelbara resultatet både syns och känns.


Enligt vetenskapliga studier, finns det två olika typer av åldrande. En bestäms av gener och är i stor utsträckning förprogrammerad. Påverkan av t ex stress, brist på motion, ohälsosam kost och oskyddade solbad vara särskilt påfrestande på den mänskliga kroppen och lämnar även tecken på vår hud.


Yttre påverkan, särskilt UV-strålning, leder till uppkomsten av aggressiva fria radikaler. Bildandet av hudenzymer som försvagar strukturen i hudens vävnad stimuleras också. Tjockleken och fastheten av kollagenfibrerna i dermis och området som ansluter till epidermis reduceras. Oavsett ålder, leder detta till en brist på hudstabilitet, elasticitet och motståndskraft.


Behandla krävande hy för 25 +

Börja med en mild RENGÖRINGSRUTIN


På morgonen och/eller på kvällen är det viktigt med en

omfattande rengöringsrutin.

Brightening Face Cleanser är en rengöringslotion som bekämpar de första ålderstecknen. Den är en rik rengöringslotion för dig som upptäckt att din hud kräver mer vård för att behandla de fösta linjerna, pigmenteringarna och ålderstecknen.


Brightening Face Freshener är ett uppfriskande ansiktsvatten

för dig som fått de första ålderstecknen. Där en mild, alkoholfri ansiktstonic med ett hudvänligt pH-värde. Huden blir jämnare och märkbart uppfriskat. Mullbärsträdets rotextrakt främjar fräsch hud och klar lyster.

SERUM

Vitaforce C Skin Complex är ett C-vitaminkoncentrat.

Detta är ett högeffektivt och aktivt serum för behandling av de första tecknen på hudens åldrande, rynkor orsakade av torrhet och fina linjer.

En kombination av låg- och högmolekylär hyaluronsyra garanterar märkbar mjukhet och långvarig förbättring av fukthalten i de övre skikten av epidermis.

ÖGONVÅRD

Rich Eye Contour Cream är en högkvalitativ ögoncreme och en aktiv vårdkräm med mjuk konsistens för att vårda hud med de första ålderstecknen runt ögonområdet, med omedelbar och långsiktig effekt. 


Klappa in i Rich Eye Contour Cream på rengjord hy runt ögonområdet på morgon och/eller kväll. Mycket lämplig som en grund för ögonmakeup.

CREME


Vitaforce C Cream erbjuder pålitlig vård. Kombinationen av låg- och högmolekylär hyaluronsyra ger märkbar mjukhet och långvarig förbättring av fukthalten i de övre skikten av epidermis.


Light Tightening Cream är en mild vitaliserande, energigivande, huduppstramande formula som återfuktar huden intensivt och bekämpar tecken på trött hud och lämnar den silkeslen och slät.


Lifting & Recovery Cream är en lyftande creme med omedelbar verkan. Den

skyddar huden under dagen och stöttar den på natten. Om den appliceras i form av en kur, dvs dygnet runt och under en längre tid, blir krävande hud försedd med optimal vård, blir slät och återfår sin ungdomliga lyster.

PEELING

2 gånger/vecka efter Steg 1


Intensiv Face Scrub är en vattenlöslig krämpeeling med malda, speciellt mjuka persikokärnor. Macadamiaolja av hög kvalitet ger huden extra vård och gör den smidig. Hudens cirkulation blir märkbart stimulerad beroende på peelingintensitet och varaktighet. Huden får en rosig nyans. Hudens naturliga metabolism stimuleras och absorbtionen av hudvårdens aktiva substanser optimeras.

KOMPLEMENT FÖR BÄSTA EFFEKT!

Innan applicering av serum


Om du vill unna dig en extra fin effekt kan du applicera våra ampuller VITALIZE, LIFTING eller INTENSE från vårt AMPOULE sortiment.


Denna fruktiga aktiva ingrediensampull  VITALIZE med stabiliserat C -vitamin (Ascorbyl Glucoside) och Superfruit Complex har utvecklats för att minska fina linjer och rynkor och ge hudtonen en lyster.

Använd JANSSEN COSMETICS ampullöppnare eller alternativt en servett och bryt upp ampullhalsen genom att trycka på den markerade färgade ringen. Häll innehållet i ampullen i handflatan och sprid den på den rengjorda huden på ansikte, hals och dekolletage. Massera in försiktigt. Använd HELA inehållet i ampullen. Endast för utvärtes bruk. 

SPECIALPRODUKTER


Rich Nutrient Skin Refiner är en rik dagcreme med SPF 15 och är en idealisk vårdkräm som bekämpar avdunstning av hudens naturliga fukt och den säkerställer en bättre hudstruktur.


Optimal Tinted Complexion Cream är en tonad dagcreme med SPF 10 som skyddar och vårdar huden under dagen. Fysiska stressfaktorer som vind och sol, men också damm och smuts, reduceras och initiala rynkor och tecken på trötthet döljs.

Retinol Lift är kapslar med Retinol för föryngring av huden arbetar specifikt för att bekämpa fina linjer och rynkor, förbättra hudens elasticitet och ge dig en frisk, jämn hudton.

Varje individuell kapsel innehåller en mycket effektiv kombination av retinol och vitamin E-acetat för att skämma bort huden, allt inbäddat i en formel av värdefulla oljor.


Firming Neck & Décolleté Cream är en uppstramande hals & decolletagecreme.

Den används för att specifikt ge stöd, uppstramande vård och vitalitet till huden på hals och dekolletage. Huden kräver extra effektiv vård så att inte en oönskad dubbelhaka eller rynkor uppstår.