ANTI AGE LYX

Lyxig & effektiv anti-age Platinum Care

Det innovativa anti-age hudvårdskonceptet Platinum Care är en lyxig hudvård av världsklass. Baserat på de senaste resultaten av anti-age forskning, ger den nya aktiva ingredienskonceptet huden en unik vitaliserande behandling och en häpnadsväckande upplevelse. Från den allra första användningen – vare sig det är i hemmet eller på salong, känner huden av den unika effekten av denna lyxiga Premium vårdprodukt. Den absoluta höjdpunkten i denna lyxserie är ett oöverträffat anti-age-komplex. Detta unika Platinum-MP-Complex jämnar synligt ut hudens yta samtidigt som den även har en djup, långvarig effekt på hudens vävnad. Den dubbla anti-age effekten gör att vi kommer nära evig ungdom.
Platinum-MP-Complex består av tre komponenter: Platinum, en av de mest sällsynta råvarorna på jorden, gör att huden omedelbart känns märkbart bättre. Hudenverkar fräsch och avslappnad.
Den extremt effektiva högteknologiska peptiden MatrixylTm Synthe‘6Tm är utomordentligt effektiv vid fyllningslinjer. Hudens textur blir bevisligen smidigare, linjer fylls från insidan och hudens
substans byggs hållbart upp. Det multiaktiva sidenakacia-extraktet reducerar även synliga trötthetstecken, såsom mörka ringar, svullnader och slapp hud, vilket ger huden dess ungdomliga
lyster tillbaka. Detta högpresterande aktiva ingredienskoncept kompletteras med utvalda ingredienser med verifierad effektivitet, beroende på hudens behov.

Extrakt av Acmella oleracea (Gatuline® Expression) och manioc root (Instensyl®) lyfter och slätar ut huden på ett målinriktat sätt. Överdådiga vegetabiliska lipider från mango och Shea, Cupuacu och macadamianöt, vårdar huden och ger den ett delikat skyddande lager. Den lyxiga konsistensen och den eleganta doften är en njutning för huden och för sinnena. Pigmentbaserade ingredienser stöttar hudens naturliga lyster och gör den vackrare på bara några sekunder – PLATINUM CARE är höjdpunkten av antiage vårdprodukter!

Behandla anti-age

Börja med en mild RENGÖRINGSRUTIN


På morgonen och/eller på kvällen är det viktigt med en

omfattande rengöringsrutin.

Multi Action Cleansing Balm

är ett innovativt ansiktsrengöringsbalsam med lyxig känsla vars textur faktiskt förändras under appliceringen. Den kan användas som mask, ansiktsrengöring, makeup borttagning och SOS creme för torra områden!


Luxury Oil Cleanser är en härlig, lätt rengörande olja med guld, för torr, mogen hud. Den är idealisk för att lösa upp smink, damm- och smutspartiklar och kan lätt sköljas bort med vatten. Tack vare sin hydrofila formel uppnår den en perfekt rengöringseffekt och tar enkelt bort vattenfast ögonsmink.


Miscellar Skin Tonic är ett milt, alkoholfritt ansiktsvatten och

med hjälp av tensider avlägsnas smuts från huden. Samtidigt ger sackarid isomerates och långkedjad hyaluronsyran huden fukt.

SERUM

Effect Serum är ett snabbverkande premium anti-age serum som ger huden en märkbar mjukhet och ungdomlig lyster direkt.
Den ultralätta lyxformulan förser huden med en synergistisk kombination av aktiva ingredienser som reducerar intensiteten av
musklernas sammandragningar i ansiktet och gör så att huden slappnar av, och minskar befintliga linjer signifikant.
Kolloidalt platina gör att huden känns märkbart bättre och uppstramad, fräsch och avslappnad.

ÖGONVÅRD

Eye Cream är en premium anti-age ögoncreme som används för att förse ögonområdet med mycket aktiva anti-ageingredienser dygnet runt.

Platinum-MP-Complex – en kombination av kolloidalt platina,
MatrixylTm Synthe‘6Tm och sidenakacia extrakt – förbättrar hudens struktur och ton.
Kolloidalt platina fräschar upp och gör huden omedelbart avslappnad.

CREME

Day Cream är en premium anti-age dagcreme som tillför huden
lätthet, komfort, vitaliserande aktiva ämnen och skydd under dagen. Day Cream är skapt för dig som vill ha det allra bästa.
Det innovativa Platinum-MP-Complexet ger huden en bättre struktur, bättre ton och ungdomlig lyster.


Night Cream är en premium anti-age nattcreme. Den regenerativa formulan förserhuden med mycket aktiva anti-age ingredienser hela natten. Hudens textur blir bevisligen smidigare, linjer fylls från insidan och huden byggs upp direkt och långsiktigt.

PEELING

2 gånger/vecka efter Steg 1


Intensiv Face Scrub från DEMANDING SKIN serien är en vattenlöslig krämpeeling med malda, speciellt mjuka persikokärnor. Macadamiaolja av hög kvalitet ger huden extra vård och gör den smidig. Hudens cirkulation blir märkbart stimulerad beroende på peelingintensitet och varaktighet. Huden får en rosig nyans. Hudens naturliga metabolism stimuleras och absorbtionen av hudvårdens aktiva substanser optimeras.

MASK

2 gånger/vecka efter Steg 1 eller efter peeling


Rejuvinating Mask, med Cellular Regeneration Complex, är en kompletterande intensivvård med en snabb och märkbar effekt för mogen, torr hud, vars regenerativ kapacitet och spänst har minskat. Den rika formulan lugnar och vitaliserar tråkig, trött hy på bara några minuter.


Applicera Rejuvinating Mask generöst på rengjord hud två till tre gånger i veckan. Låt verka i 10-15 minuter och ta bort resterna med en fuktig, varm handduk.

KOMPLEMENT FÖR BÄSTA EFFEKT!

Innan applicering av serum


Brilliance Shine Elixir är en högkoncentrerad ampull med aktiva ingredienser som omedelbart kompenserar för trötthetstecken på huden. Den specialutvecklade vätskan med ädel persiskt silkesträdextrakt, MatrixylTm Synthe ' 6Tm och hyaluronsyra återfuktar huden intensivt, vilket ger den ett fräschare utseende och stärkt lyster.

Använd JANSSEN COSMETICS ampullöppnare eller alternativt en servett och bryt upp ampullhalsen genom att trycka på den markerade färgade ringen. Häll innehållet i ampullen i handflatan och sprid den på den rengjorda huden på ansikte, hals och dekolletage. Massera in försiktigt. Använd HELA inehållet i ampullen. Endast för utvärtes bruk. 

FINAL TOUCH


Ceramide Protection kapslar är hudvård som främjar en slät hud, ett utmärkt serum, förpackat i engångskapslar avsedda för mogen i behov av förnyelse.


Ceramide Protection kapslar innehåller återfuktande lipider, så kallad ceramider, som stärker den naturliga barriärfunktionen hos torr, mogen hud, minskar
fuktförlusten och därmed minimerar uppkomsten av fina linjer och rynkor.