Dry Skin

FRÅGOR & SVAR

TILL ÅTERFÖRSÄLJARE

DRY SKIN

Kan man använda Masken i Dry Skin sortimentet över natten?


  •  Ja, Deep Express Hydro Mask kan användas som en nattmask.


Är Sensitive Complex i Aqualift Eye Gel samma komplex som i produkter för känslig hud?


  • Ja, det är korrekt. Sensitive Complex är ett högaktivt växtextrakt som innehåller de aktiva ingredienserna från asiatisk kärrört, slaktkvast, ringblommor, hästkastanjer och lakritsrötter som lugnar alla tecken på irritation (rodnad, svullnad, känsla av täthet). Eftersom det känsliga komplexet är en högt uppskattad ingrediens kan det även hittas i Soft Soothing Tonic, Daily Couperose Serum, Comfort Eye Care eller Tri-Care Eye Care. I våra ögonvårdsprodukter har Sensitive Complex fördelen att det har en positiv effekt på mörka ringar under ögonen.


Det finns två masker för torr hud. När använder jag vilken?


  • Här kommer några punkter som hjälper dig att skilja maskerna åt:


  • Vad de har gemensamt:

Ingrediensen Hydro Express Complex (Molekylärtnätverk av naturliga biopolymerer med ultrakoncentrerade fuktgivande aktivaingredienser (glycerin, serin, trehalos, urea). Hudens fuktighet ökar (25% mer fukt på bara 30 minuter) Ökar hudens fuktighet upp till 5 dagar efter den senaste appliceringen .


Hydrating Cream Mask - DRY SKIN:

Som namnet nämner är det en kräm och därför baserad på en olja. Avokadooljan ger näring åt huden om den är torr och har en brist på talg. Människor som utsätts för luftkonditionering hela dagen, efter sommarmånaderna eller till och med under den kallare årstiden. Och det är ENDAST en professionell produkt. Därför något speciellt som kunden inte kan göra hemma.


Deep Xpress Hydro Mask - DRY SKIN:

Det är en gel och därför uteslutande för personer som bara behöver fukt. Pullulanen lägger sig som en hinna på huden och återfuktar speciellt det övre lagret av huden. Produkten innehåller inte lipider. Svalkar och fräschar upp. En bra produkt för varje hud behöver en uppfräschning och en stor mängd fukt. Den är perfekt för män, även yngre kunder och perfekt för den varmare årstiden.

Det finns tillgängligt i detaljhandeln och professionellt för att stötta resultatet av behandlingen hemma.


Vilka är förändringarna när det gäller de professionella maskerna?


  • Nyhet: Hydrating Cream Mask (#8551P)

Ger en ultraeffektiv återfuktande effekt och ger näring i form av lipider till torr, olje- och fuktfattig hud. Aktiva ingredienser: Hydro Express Complex, avokadoolja, isostearylisostearat (ISIS)


  • Utgår: White Tea Moisture Mask (#8550P)

Den nya Hydrating Cream Mask ersätter denna masken.


  • Utgått: The Peel-Off gel mask Stimulating Gel Mask (#841)

Tyvärr var vi tvungna att stoppa produktionen av denna produkt eftersom en råvara inte längre finns tillgänglig. Alternativet är vår Revigorating Face Mask (#5504P).


Jag får inte till Snow Algae Hydrating-masken. Har ni några förslag på applicering?


Snow Algae Hydrating mask för ren kylande återfuktning och en lätt mattande effekt är perfekt för torr hud och speciellt för den kommande sommaren med varma temperaturer. Blanda 15 g med 40 ml vatten (inte för varmt annars tjocknar det för snabbt). Använd en solfjädersborste för att blanda den; inte en spatel som de andra peel off-maskerna. Applicera Snow Algae Hydrating-masken med ett "flerlagersystem". Betyder att du först applicerar ett lager på ansikte (undvik ögon och mun), hals och en del av dekolletaget och sedan börjar du igen att applicera ett andra lager ovanpå det första lagret. Om det fortfarande finns produkt för ett tredje lager, applicera det över det andralagret. Jobba snabbt, men inte för snabbt! Vi rekommenderar masken för terapeuter som inte känner sig helt bekanta eller bekväma med peel off-masker.