Om Oss

Walther Janssen & hans fru Elka

Sönerna Reinhard Janssen & Ulrich Janssen

JANSSEN COSMETICS - En pionjär inom kosmeceuticals


Succeshistorien om Janssen Cosmetics började med visionen att skapa vårdande hudvård utöver de produkter som redan fanns på den kosmetiska marknaden!


Grundaren Walther Janssen var på jakt efter högeffektiva, aktiva ingredienser som gick in i huden och lovade mer än den ytliga hudvården som var normen på den tiden. Att ge bra resultat ända ner till hudens djupaste lager var utmaningen för Janssen Cosmetics 1990.


Nu har Walther gått i pension och hans söner Reinhard & Ulrich Janssen har tagit över verksamheten.

JANSSEN COSMETICS är ett familjeföretag som sätter sina anställda och sina internationella samarbetspartners i fokus. De erbjuder ständigt vidareutbildningar, fokuserar på vikten av nöjda kunder och att Du som professionell terapeut ska bli framgångsrik. Du är i fokus, våra tankar och handlingsplaner kretsar kring din framgång - runt din salong, förväntningar och önskemål.


Ett symbios av farmaceutiska och kosmetiska, aktiva ingredienser utgör grunden för dagens Janssen Cosmetics vårdprodukter och gör övergången från sann skönhet till vetenskapligt sund hudvård enkel. Endast aktiva ingredienser med övertygande synliga och påtagliga resultat och hög hudtolerans används i vårdande hudvård från Janssen Cosmetics.


Tack vare ett nära samarbete med kända dermatologer och ledande laboratorier har JANSSEN COSMETICS lyckats skapa systemvårdsprodukter som uppfyller hudens mångsidiga behov perfekt. Varje kosmeceutisk serie är baserad på ett aktivt ingredienskoncept som är perfekt anpassat till olika hudtyper och uppnår omedelbar och långvarig hudförbättring.


Idag omfattar produktsortimentet från Janssen Cosmetics mer än 250 detaljhandels- och behandlingsprodukter. Oavsett om det är djuppgående kosmeceutiska produkter, premium lyxvård eller avslappnande wellnessritualer - lämnar Janssen Cosmetics ingen önskan ouppfylld!


Vi ställer högsta krav på kvalitet och hudtolerans. Alla produkter är försedda med "Made in Germany" kvalitetssäkring och har fått TÜV-certifiering. Från extraktion av råvarorna till bearbetning och tappning av produkten - kontrolleras varje steg i vår kvalitetshanteringsprocess noggrant och dokumenteras.


De senaste aktiva ingredienskomplexen, bearbetningsteknikerna och forskningsresultaten kommer att omedelbart ses över och beaktas för ny utveckling. Ihärdigt engagemang lönar sig!


Under de senaste åren har vi fått många prestigefyllda utmärkelser, varav en namngavs årets företag i Miami 2011. Janssen Cosmetics har också vunnit innovationspriset "Prix de l'Innovation" för nya produkter 5 gånger i rad i den kosmetiska huvudstaden, Paris.

KONTAKTA OSS

JANSSEN COSMETICS Sverige

Huss & Hult Hälsoakademi AB

Almekärrsvägen 3,

443 39 LERUM

janssen-cosmetics@halsoakademi.se

+46 737 04 64 37

+46 732 17 64 79

© Copyright 2019. All Rights Reserved.